Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Lasbedrijf Zoeterwoude

Maatwerk in roestvast staal en aluminium

Wilt u de beste kwaliteit in rvs bewerken en aluminium lassen in Zoeterwoude? Dan vindt u GOBA als uw specialist in de buurt van Zoeterwoude. Wij zijn gevestigd op industrieterrein De Waard in Leiden. Heeft u in Zoeterwoude dus een opdracht voor rvs bewerken, roestvrij staal plaatwerk of bijvoorbeeld rvs lassen in combinatie met een andere materiaalsoort? Dan doet u nooit tevergeefs een beroep op GOBA. Wij zorgen dat uw opdracht vakkundig wordt uitgevoerd. Daar staan we om bekend en dat maken we iedere keer opnieuw waar. Bij u in Zoeterwoude is het dan natuurlijk ook ideaal dat we zo dichtbij u gevestigd zijn. Dat houdt de lijnen kort. Komt u eens langs om uw wensen bij ons aan de balie te bespreken? Bijvoorbeeld als we uw aluminium gaan lassen, uw roestvrij staal plaatwerk in orde mogen maken of specialistische technieken bij uw opdracht gewenst zijn? Denk hierbij aan innovaties zoals watersnijden en lasersnijden. Daar bent u in Zoeterwoude bij GOBA ook voor aan het juiste adres.

slider1

Over GOBA’s kennis, ervaring en aanpak

Bij GOBA beschikken we over meer dan veertig jaar ervaring. Ervaring met aluminium lassen, roestvrij staal en plaatwerk toepassingen. Die ervaring houden we actueel en bouwen we uit. We koesteren het vakmanschap van onze 10 vaste medewerkers. Dat is voor ons de manier om u het beste van dienst te kunnen zijn. In Zoeterwoude en elders. We bieden onze klanten maatwerk in roestvast staal en aluminium. Ook plaatbewerking van andere materialen is ons niet vreemd. We passen het regelmatig toe. Vaak gaat het dan om opdrachten, waarbij lasersnijden of watersnijden de meest geëigende technieken zijn. Ook voor de combinatie tussen aluminium lassen, roestvrij staal plaatbewerking en andere materialen doet u een beroep op ons. Wij zorgen voor een optimaal resultaat met onberispelijke afwerking. Rvs bewerken en roestvrij staal plaatwerk is immers niet voor niets onze specialiteit.

Soorten bewerkingen die we uitvoeren bij GOBA

Als gespecialiseerd lasbedrijf zijn we u in Zoeterwoude, maar ook in andere plaatsen graag van dienst met de volgende werkzaamheden op het gebied van lassen en plaatbewerking:

  • Aluminium en andere materialen lassen
  • Rvs plaatwerk en ander plaatwerk
  • Buigen en kanten van materiaal naar de gewenste vorm en toepassing
  • Het combineren van materialen tot een geheel, bijvoorbeeld hout en kunststof
  • Lasersnijden en watersnijden met behulp van onze moderne machines

Contact met GOBA vanuit Zoeterwoude opnemen

Voor informatie en prijzen belt u met GOBA op telefoonnummer 071-5226313. Ons e-mailadres is info@goba.nl. We zien u graag binnenkort om uw opdracht of wens in Zoeterwoude te bespreken.