Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Watersnijden

Specialisten voor nauwkeurig maatwerk

Zoekt u een specialist in watersnijden? Dan bent u bij GOBA in Leiden precies op de juiste plaats. Watersnijden is een van de moderne methodes die u bij ons bedrijf zult vinden. De techniek is relatief nieuw en biedt grote mogelijkheden om nauwkeurig te werken. Rubber en kunststofschuim kunnen tegenwoordig eenvoudiger worden bewerkt. Voorheen waren deze zachte materialen lastig om nauwkeurig op maat te kunnen maken. Door de techniek watersnijden op deze materialen toe te passen bent u nu ook verzekerd van zeer nauwkeurig op maat gemaakte eindproducten. Vroeger kon hetzelfde resultaat alleen worden bereikt met gieten. Dat heeft vooral te maken met de dikte van het materiaal en de zachtheid. Dit speelde een te nadrukkelijke rol als er bijvoorbeeld werd gesneden in deze materialen. Nu zijn alle vormen mogelijk. Van keurig recht tot driedimensionaal. Bij GOBA geven we u de resultaten van topkwaliteit die u van ons mag verwachten.

Meer mogelijkheden bij GOBA

GOBA in Leiden is een gespecialiseerd lasbedrijf. Bij ons vindt u alles onder 1 dak. Wij zijn uw specialist in roestvast staal en aluminium. Dat zijn we inmiddels al meer dan veertig jaar. We werken vanuit een modern bedrijfspand op industrieterrein De Waard. We beschikken over een uitstekend machinepark, waarmee we u optimaal van dienst kunnen zijn. U kunt er terecht voor traditionele lastechnieken van de beste kwaliteit. Moderne technieken, zoals lasersnijden en watersnijden komt u ook tegen binnen onze expertise. Alle werkzaamheden worden door ons nauwgezet en volgens uw wensen uitgevoerd. Daarvoor draaien we iedere dag met ons vaste team van 10 medewerkers richting uw optimale eindresultaat.

Soorten materialen die geschikt zijn voor watersnijden

Watersnijden kent veel verschillende toepassingen. De essentie van nauwkeurigheid wordt onder meer bereikt bij de volgende materialen en grondstoffen:

  • Alle soorten metaal
  • Hout
  • Glas
  • Natuursteen, zoals marmer en graniet
  • Mineralen en composieten

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over de mogelijkheden die we u met watersnijden te bieden hebben.

watersnijden

Watersnijden? Neem contact op met GOBA

We vertellen u bij GOBA in Leiden graag meer over de mogelijkheden die we u te bieden hebben. Voor telefonische informatie kunt u het telefoonnummer 071-5226313 bellen. Uw e-mail kunt u sturen naar het e-mailadres info@goba.nl. We zijn laagdrempelig. U kunt dus ook gewoon bij ons aan de balie langskomen met uw vraag over watersnijden.