Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Lasbedrijf Warmond

Kwaliteit geeft de doorslag

Bent u in Warmond op zoek naar maatwerk in roestvast staal en aluminium? Dan zit deze maatwerk specialist vlakbij u om de hoek in Warmond. GOBA is uw gespecialiseerde lasbedrijf. Wij zijn gevestigd op industrieterrein De Waard in Leiden. Daar bent u vanuit Warmond natuurlijk snel. Wij zijn praktisch en flexibel ingesteld. Kom dus gewoon eens langs aan de balie. Bijvoorbeeld om uw wens op het gebied van aluminium lassen of lasersnijden te bespreken. Heeft u roestvrij staal dat moet worden bewerkt? Reken dan op ons vakmanschap. Liever een afspraak maken vanuit Warmond voor een persoonlijk gesprek? Bel of mail dan. De contactgegevens van GOBA vindt u onderstaand. Roestvrij staal plaatwerk? Rvs lassen? Watersnijden? Rvs bewerken? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Net als voor aluminium lassen en lasersnijden plaatwerk trouwens.

slider1

Over GOBA

GOBA is een modern bedrijf met 10 vaste medewerkers. Wij bestaan inmiddels al meer dan 50 jaar en hebben in die tijd veel ervaring opgebouwd. Bent u in Warmond van plan om een professioneel bedrijf in te schakelen? Om uw roestvrij staal of aluminium te laten lassen? Dan kiest u voor GOBA als het eindresultaat onberispelijk moet worden. Wij koesteren ons vakmanschap en de wensen van onze klanten. Wij schakelen mee met de ontwikkelingen. U kunt dus rekenen op medewerkers die actueel op de hoogte zijn van de mogelijkheden. Daar hoort natuurlijk een modern machinepark bij. Om ons werk ook echt goed te kunnen doen voldoen onze machines aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ze toegerust voor de nieuwste technologieën.

Waar kunt u voor terecht bij GOBA in de buurt van Warmond?

GOBA is uw specialist bij maatwerk in roestvast staal en aluminium. Dagelijks zijn we voor onze klanten in Warmond en elders in de weer om te zorgen voor professionele resultaten met:

  • Watersnijden
  • Plaatwerk
  • Buigen
  • Lassen
  • Afwerken

Heeft u een andere materiaalsoort die bewerkt moet worden? Of wilt u een combinatie tussen rvs, aluminium lassen en bijvoorbeeld hout of kunststof? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn ervan overtuigd in iedere situatie op het gebied van plaatwerk, snijden en lassen een oplossing te kunnen bieden.

Neem contact op met GOBA nabij Warmond

U bereikt ons op telefoonnummer 071-5226313. E-mailadres info@goba.nl gebruikt u als u wilt dat wij contact met u opnemen. GOBA? Uw specialist in maatwerk in roestvast staal en aluminium in de buurt van Warmond.