Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

TIG Lassen

Specialisten in booglassen

TIG lassen is een vorm van elektrisch booglassen. Booglassen is een specialiteit van GOBA in Leiden. We werken voor veel verschillende opdrachtgevers. In ruim veertig jaar hebben we ons ontwikkeld van een lasbedrijf naar een specialist in lassen met aluminium en roestvast staal. TIG en andere vormen van laswerk doen we met veel ambitie en plezier. Iedere keer opnieuw leveren we u het maatwerk dat uw producten verdienen.

Meer informatie over TIG Lassen

TIG is een lasproces, waarbij wordt gewerkt met een elektrode. De niet-afsmeltende elektrode is gemaakt van wolfraam. Om de kwaliteit van de lasboog beter te krijgen worden er soms ook nog andere stoffen aan toegevoegd. Bij GOBA doen we dat door bij iedere toepassing van TIG een maatwerk smeltbad te maken. Pas als we zeker weten dat de resultaten optimaal zijn beginnen we met het lassen. TIG is een specialisme bij GOBA. Veel van onze opdrachten voeren we uit met deze toepassing in lassen. We blijven nooit stilstaan en ontwikkelen voortdurend. Dat vinden we ook vanzelfsprekend. We zetten altijd ons beste beentje voor om u van de best mogelijke resultaten te kunnen voorzien. Wilt u meer weten over de manier waarop wij lassen met TIG? Dan leggen we u graag persoonlijk uit op welke manier we uw laswerk kunnen verzorgen.

Lassen van vele producten en materialen bij GOBA

Bij GOBA zijn we van alle markten thuis. Iedere opdracht is maatwerk. Zo bereiken we iedere keer het best mogelijk resultaat voor u. Kies voor ons, omdat we TIG tot een specialiteit hebben gemaakt, maar ook omdat we:

  • Veel ervaring hebben en actuele kennis op peil houden
  • Een modern machinepark hebben
  • Vakkundige medewerkers hebben die als de beste lassen
  • Niet alleen een uitstekend product bieden, maar ook een scherpe prijs
  • Veel verschillende materialen kunnen verwerken

Om verschillende materialen te kunnen verwerken hebben we de modernste technieken als professionele vaardigheden ontwikkeld. Denk hierbij aan lasersnijden en watersnijden.

tig lassen

TIG lassen gewenst? Neem contact met ons op

We zijn u graag van dienst met meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ons bellen met uw vragen op telefoonnummer 071-5226313. E-mail kunt u sturen naar het e-mailadres info@goba.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag bespreken we dan aansluitend de mogelijkheden om voor u te TIG lassen.