Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Rvs

Uw specialist in roestvast staal

Zoekt u naar een professioneel bedrijf om rvs-producten voor u te maken? Dan vindt u de professional in Leiden. Daar is op industrieterrein De Waard namelijk GOBA gevestigd. Bij GOBA zijn we specialisten in maatwerk roestvast staal en aluminium. Dat doen we inmiddels al meer dan 50 jaar. Met een team van 10 vaste medewerkers leveren we dagelijks aluminium, roestvast staal en andere metalen producten. Daartoe lassen, buigen, kanten en bewerken we. Het maken van combinaties tussen materialen is in de huidige tijd mogelijk. Bij ons doet u voor deze expertise nooit tevergeefs een beroep. Wij vinden het juist een uitdaging om voor u een uitstekend product te maken. Een onberispelijke staat van afwerking vinden wij vanzelfsprekend. Mogen we binnenkort ook voor u met rvs aan de slag?

RVS

Wat is rvs eigenlijk?

Rvs is een afkorting voor roestvrij staal. Rvs is ook bekend als roestvast staal en Inox. Om van rvs te kunnen spreken is van bepaalde stoffen een bepaalde hoeveelheid nodig. Een belangrijk bestanddeel is chroom, terwijl er een maximum van 1,2% aan koolstof aanwezig mag zijn in de legering. In vakjargon wordt de term roestvrij staal niet gebruikt. Dit is weliswaar de meest gebruikte term in de volksmond, maar rvs kan wel degelijk roesten. Daarom is de term roestvast staal uiteindelijk de enige correcte. Bij de bewerking van roestvast staal kan een oxidehuid worden aangebracht, waardoor geen verdere verroesting plaats kan vinden. Uitzondering hierop is de aanwezigheid van chlorides of een teveel aan gewoon staal in de legering. Bij GOBA zorgen we ervoor dat onze eindproducten niet kunnen roesten. Dat bereiken we door onze aanpak tijdens de verwerking. Dat vindt u als klant natuurlijk prettig. U wilt immers niet dat de door ons geleverde producten na verloop van tijd alsnog gaan roesten?

GOBA werkt met alle soorten materialen en combinaties

Als specialisten werken we niet uitsluitend met roestvast staal en aluminium. We bewerken, combineren en verwerken ook de volgende materialen in onze producten:

  • Hout
  • Kunststof
  • Natuursteen
  • Andere metaalsoorten
  • Glas

Neem contact met ons op over uw rvs

Bij GOBA zijn we u graag van dienst. U kunt gewoon bij ons aan de balie komen met uw vraag. Bellen doet u met ons op telefoonnummer 071-5226313. Het e-mailadres voor de beantwoording van uw vragen en het maken van een afspraak is info@goba.nl. GOBA? Wijn zijn uw specialist in rvs.

traphek