Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Rvs plaat op maat

Maatwerk in roestvast staal en aluminium

Wilt u een rvs plaat op maat laten maken? Ga dan naar de specialisten van GOBA in Leiden. U vindt ons op industrieterrein De Waard. Een plaat op maat behoort tot onze belangrijkste werkzaamheden. Rvs en aluminium zijn bij ons de twee materialen waar het meest mee wordt gewerkt. Rvs is daarbij verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Uw plaat op maat laten maken is bij ons in vaardige handen. We doen dit type opdrachten in rvs en andere metaalsoorten. Ook voor een plaat op maat van andere materialen, zoals hout, natuursteen en glas, kunt u een beroep op ons doen. We beschikken over een modern machinepark, waarbij we ook zorgen voor de toepassing van moderne technieken. Hierbij voeren watersnijden en lasersnijden momenteel de boventoon.

Rvs plaat op maat

Een rvs plaat op maat maken. Reken op onze ervaring

U kunt bij ons terecht voor opdrachten als particulier en ondernemer. We hebben ondertussen meer dan veertig jaar ervaring opgebouwd als lasbedrijf. Daarbij hebben we ons al in een vroegtijdig stadium gespecialiseerd in maatwerk in roestvast staal en aluminium. We hebben de ontwikkelingen voortdurend gevolgd en daarop ingespeeld. Dat heeft geleid tot het bedrijf dat we nu zijn; specialisten in rvs en aluminium, waarbij we steeds vaker ook andere materialen combineren. Voor onze particuliere klanten maken we vooral een plaat op maat als er iets in de keuken nodig is. Dan heeft u altijd iets bijzonders in huis. Volledig maatwerk en met een bijzondere uitstraling. Heeft u een idee? Bent u ondernemer met een wens die vaardigheid, kunde en het juiste gereedschap vraagt? Neem dan vrijblijvend contact met GOBA op om dit te bespreken.

De werkzaamheden van GOBA

Een plaat op maat maken van rvs of een ander materiaal is slechts een deel van onze werkzaamheden. U kunt namelijk bij ons ook terecht voor:

  • Lassen van alle soorten materialen
  • Plaatwerk in meerdimensionale vormen
  • Combineren van materialen tot een geheel
  • Kanten, buigen en afwerken van metaal
  • Perfect maatwerk met watersnijden en lasersnijden

Contact opnemen over uw rvs plaat op maat

Voor vragen over de mogelijkheden die GOBA u kan bieden belt u ons op telefoonnummer 071-5226313. Wij staan u graag te woord en kunnen eventueel een persoonlijke afspraak voor u inplannen. We zijn laagdrempelig en u kunt dus ook gewoon bij ons aan de balie langskomen. Wilt u liever uw vraag op schrift zetten? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@goba.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bijvoorbeeld als het gaat om een rvs plaat op maat.