Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Rvs maatwerk

Laswerk en bewerkingen van roestvast staal

Rvs maatwerk nodig? Voor het beste resultaat gaat u dan naar een gespecialiseerd lasbedrijf. Zo’n specialist in maatwerk rvs is leverancier GOBA. Wij zijn gevestigd in een modern bedrijfsgebouw op industrieterrein De Waard in Leiden. Daar kunt u gewoon bij ons langskomen aan de balie. We bespreken dan uw wensen voor maatwerk in rvs. Heeft u de wens om verschillende materialen te combineren? Dan kunnen we hier ook uitstekend mee uit de voeten. Moderne technieken, zoals watersnijden en lasersnijden, staan ons hierbij ten dienste. Wij bieden al onze klanten maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat u als zakelijke klant of particulier altijd een uniek product heeft. Dan is het voor ons vanzelfsprekend dat dit rvs of ander product aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Meer dan veertig jaar ervaring in rvs maatwerk

GOBA levert al meer dan veertig jaar maatwerk producten. Als gespecialiseerd lasbedrijf zijn bij ons rvs en aluminium de meest gevraagde producten. We hebben ons in de loop van de tijd van een klein lasbedrijfje ontwikkeld naar een modern bedrijf dat beschikt over de beste machines en gereedschappen. Laten we daarbij vooral niet vergeten dat onze mensen ons grootste kapitaal zijn. Op dit moment werken we dagelijks voor onze zakelijke en particuliere opdrachtgevers met een team van 10 vaste medewerkers. Kundigheid, vakkennis, praktisch inzicht. Dat zijn de kernwaarden die bij onze mensen hoog in het vaandel staan. Iedere keer opnieuw voor u als klant de beste producten realiseren. Dat doet er voor ons altijd toe.

Rvs maatwerk

Maatwerk in rvs en andere producten

Wij verwerken als gespecialiseerd lasbedrijf de meest uiteenlopen materialen. Denkt u hierbij vooral aan:

  • Roestvast staal
  • Aluminium
  • Andere metaalsoorten, bijvoorbeeld lood en zink
  • Hout, glas, kunststof
  • Natuursteen, zoals marmer en graniet en mineralen

Heeft u een vraag over een ander soort materiaal? Heeft u een combinatie tussen materialen in gedachten? Dan maken we dit ook graag voor u in orde.

Rvs maatwerk nodig? Neem dan contact op met GOBA

GOBA is uw gespecialiseerde lasbedrijf. Kom langs op industrieterrein De Waard in Leiden. Wilt u ons bellen met uw vragen of opmerkingen? Wilt u misschien direct een afspraak maken? Bel ons dan op telefoonnummer 071-5226313. Voor vragen met een e-mail kunt u gebruikmaken van het e-mailadres info@goba.nl. We zien u graag binnenkort in Leiden. Bijvoorbeeld voor een gesprek over uw rvs maatwerk.