Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Rvs lassen

Klassieke lasspecialisten met de modernste technieken en apparatuur

Wilt u gebruikmaken van de diensten van een echte specialist in rvs lassen? Dan zit u bij GOBA in Leiden op de juiste plek. GOBA heeft inmiddels al meer dan veertig jaar ervaring in het lassen van rvs en aluminium. Ook andere metaalsoorten en materialen worden door de beste mensen met de beste machines bewerkt. Lasapparatuur voor ieder soort klus staat ons daarbij ten dienste. TIG-lassen is onze standaard. Dat ziet u terug in het resultaat. Dit is namelijk onberispelijk afgewerkt en voldoet volledig aan uw wensen.

Lassen kan met veel meer dan alleen rvs

Laswerk wordt in toenemende mate verbonden aan andere toepassingen. De combinatie van materialen, technieken en grondstoffen zorgt steeds vaker voor verrassende goede en creatieve oplossingen. Roestvrij staal is steeds vaker in een gecombineerde variant te zien. Materialen als kunststof, hout, glas en andere metaalsoorten vinden we in vele toepassingen terug. GOBA zorgt ervoor dat uw toepassingen precies volgens wens worden geleverd. We bespreken de mogelijkheden graag met u. Daarbij merken we regelmatig dat ons advies uiteindelijk leidt tot een combinatie die voor onmogelijk gehouden werd.

3 Verschillende soorten rvs

Bij rvs lassen worden drie verschillende types gebruikt. Deze kennen we onder de volgende termen:

  • Ferritisch
  • Martentitisch
  • Austenitisch

Bij het lassen zelf gebruiken we bij GOBA precies de soort die past bij uw opdracht. Ferritisch wordt vooral gebruikt bij huishoudelijke toepassingen en voor bekledingen. Bij Austenitisch is sprake van een klassieke rvs soort. Deze vinden we met name terug in chemische installaties, de voedingsindustrie en de automobielindustrie.

Rvs lassen

De Martentitische variant zien we terug in messen, pompen en assen. Het is tevens op dit moment het hardste rvs dat gemaakt kan worden. Welke soort er in uw soort situatie ook gebruikt wordt; wij geven u advies. Zo zorgen we dat u de best mogelijke kwaliteit geleverd krijgt.

Meer weten over de mogelijkheden in rvs lassen via GOBA?

GOBA is u graag van dienst met een passend advies over het lassen van rvs. Op basis van het advies kunt u beslissen of u via ons de productie van uw laswerk laat doen. Bel ons voor informatie en een vrijblijvende prijsopgave voor lassen op telefoonnummer 071-5226313. E-mailadres info@goba.nl dient om uw vragen via een e-mail in te sturen. Wij nemen dan uiteraard zo snel mogelijk contact met u op. GOBA? Wij zijn uw specialist in rvs lassen.