Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Rvs bewerken

Maatwerk in roestvast staal en aluminium

Op zoekt naar een goed bedrijf dat rvs kan bewerken? Dan gaat u toch naar GOBA in Leiden? Rvs is, net als aluminium, een metaalsoort dat al meer dan veertig jaar bij GOBA in vertrouwde handen is. Wij hebben een modern bedrijfspand op industrieterrein De Waard. We bewerken als professioneel lasbedrijf rvs en andere materialen voor particuliere en zakelijke klanten. Als particulier gaat u naar ons, omdat u een verfijnd stuk materiaal dat perfect past nodig heeft. Denk hierbij aan een plaat voor in de keuken of voor het bewerken van uw ontwerp tot een uniek en bijzonder hekwerk. Van de allerbeste kwaliteit. Dat spreek voor zich als u bij GOBA uw wensen laat realiseren. Voor zakelijke klanten maken we talloze ontwerpen en voeren uw wensen volgens nauwkeurig maatwerk uit. Bewerken van rvs tot een product dat wordt geleverd in onberispelijke staat? Ga naar GOBA.

Rvs bewerken

Een voorbeeld van maatwerk rvs bewerken

Voor een Leidse school werd een ontwerp gemaakt voor professionele keukens ten behoeve van de horecaopleidingen. Rvs werd hierbij gecombineerd met andere materialen. Vanaf de tekeningen werd een eerste keuken ontworpen. Na goedkeuring werd gestart met het bewerken van de materialen tot een professionele keuken. Deze werd in onberispelijke staat afgeleverd. Net als de vier andere keukens die volgens hetzelfde ontwerp werden gerealiseerd. Tevreden klanten. Dat is waar het bij ons om draait. We zijn u graag van dienst om ook uw project tot een succes te helpen maken. Bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt uw project geheel vrijblijvend bij ons voorleggen. Wij zorgen dan voor een praktische invulling. Ontwerpen, bewerken en professioneel fabriceren? Dan zit u bij GOBA in Leiden voor rvs en andere materialen helemaal goed.

De dienstverlening van GOBA

Reken bij ons op de beste mensen die werken met de beste machines, materialen en gereedschappen. Wij bieden u de volgende zekerheden:

  • Altijd maatwerk voor uw project of opdracht
  • Meer dan veertig jaar ervaring en actuele kennis
  • Toepassing van de modernste technieken
  • De beste kwaliteit materialen, passend bij uw wensen
  • Een concurrerende prijs en een topkwaliteit eindproduct

Contact met ons opnemen om rvs te bewerken

Voor informatie, afspraken en prijsopgave kunt u contact opnemen met telefoonnummer 071-5226313. Ons e-mailadres voor vragen en opmerkingen is info@goba.nl. Bent u in de buurt? Kom dan gewoon langs bij onze balie op industrieterrein De Waard in Leiden. Dan nemen we direct de tijd om uw vraag over rvs bewerken te beantwoorden.