Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Roestvrij staal

Roestvrij staal bestaat eigenlijk niet

In de volksmond noemen we staal dat roestvrij is. Deze term klopt eigenlijk niet. Binnen het vakgebied van de metallurgie wordt daarom eigenlijk altijd gesproken over roestvast staal. Roestvrij bestaat niet, omdat er binnen de legering altijd wel elementen aanwezig zijn die wel voor roestvorming kunnen zorgen. De bewerkingslaag werkt in veel gevallen wel als voldoende bescherming om verdere roestvorming tegen te kunnen gaan. Bij GOBA werken we met de beste materialen en beste legeringen om roestvast staal ook inderdaad tot vrijwel roestvrijstaal te kunnen bewerken. De basis om dit mogelijk te maken ligt bij onze kennis en ervaring. De rest? Dat kunt u met een gerust hart aan onze medewerkers overlaten. Die zorgen namelijk dat het eindresultaat aan u wordt geleverd in topstaat. Volgens de beste methodes en in onberispelijke staat.

Roestvrij staal

Kies voor een professional in lassen en metaalbewerking

Zoekt u een professioneel bedrijf dat roestvrij staal kan bewerken tot een perfect eindresultaat? Dan heeft u met GOBA in Leiden dit bedrijf gevonden. Wij werken al ruim veertig jaar met een team van specialisten. Dat doen we om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te kunnen bieden. Maatwerk in elke situatie en de beste mensen om het werk voor u te doen. Kom gerust eens langs met uw vraag over roestvast staal. Daarvoor kunt u tijdens openingstijden gewoon aan de balie op industrieterrein De Waard langskomen. Is uw huidige oplossing in roestvrij stalen werken niet meer afdoende? Zoekt u naar een nieuwe oplossing? Dan staat wij met onze professionele service en verstand van zaken voor u klaar.

Waar werkt lasbedrijf GOBA mee?

GOBA werkt met materialen, grondstoffen en machines die ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk van roestvrij kan worden gesproken. Wij werken vanuit onze expertise en aanbod in dienstverlening echter met veel meer materiaal dan alleen rvs. Wij verwerken ook:

  • Aluminium
  • Glas
  • Natuursteen
  • Andere metalen en combinatietoepassingen

Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden die we in uw situatie aan kunnen bieden. We zijn er vrijwel van overtuigd ook voor situaties die voor u ondenkbaar zijn een oplossing te kunnen bieden.

De bewerking van roestvrij staal is bij GOBA in professionele handen

Wilt u meer weten over rvs of een van onze andere mogelijkheden in maatwerk roestvast staal en aluminium? Bel ons dan op telefoonnummer 071-5226313. Het e-mailadres voor uw vragen en opmerkingen is info@goba.nl. Wij zullen dan uw aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden. GOBA is uw specialist in metaalbewerking. Zeker als het gaat om roestvrij staal.