Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Roestvast staal

Maatwerk in rvs en aluminium

Zoekt u de specialist in het bewerken van roestvast staal? Daar gaat u voor naar GOBA. GOBA is een specialist in staal en aluminium. Roestvast en van de beste kwaliteit. Wij selecteren de door ons gebruikte materialen op de beste kwaliteit. Daarbij letten we nauwkeurig op de wensen van onze klanten. Roestvast is daarbij dan een vaak gehoord vereiste. Staal dat roest is op veel plaatsen volledig ongewenst. Stelt u zich voor dat het staal in uw bedrijfskeuken gaat roesten. Dan heeft u een serieus probleem. De oplossingen worden u door GOBA in Leiden geboden. Als het roestvast moet zijn staan we voor u klaar. Als particulier of ondernemer zult u nooit tevergeefs een beroep op ons doen. Zeker niet als het gaat om roestvast materiaal dat aan de hoogste eisen moet voldoen.

Roestvrij staal

Roestvrij of roestvast staal?

Staal is eigenlijk niet helemaal roestvrij. In situaties waarbij we in de volksmond spreken van roestvrij, daar bedoelen we technisch gezien de roestvaste variant. Deze term wordt in de metallurgische wereld daarom ook standaard gebruikt. Dan mag u natuurlijk best bij GOBA komen vragen om roestvrij staal. Dan leggen we u precies uit welk materiaal we voor uw wensen gaan gebruiken. De manier waarop we het metaal bewerken zorgt ervoor dat we een bijna volledige garantie kunnen geven op het afwezig blijven van roest. We bewerken namelijk onze producten met professionele middelen en technieken. Dit zorgt ervoor dat we de best mogelijke graad in perfectie kunnen bereiken.

Soorten bewerkingen die u bij GOBA uit kunt laten voeren

Bij GOBA zijn we al meer dan veertig jaar specialist in maatwerk in roestvast stalen en aluminium constructies. Dat maakt ons meer dan een gewoon lasbedrijf. Bij ons kunt u vooral terecht voor:

  • Het op maat laten maken van metalen constructies, onberispelijk afgewerkt
  • Kanten, walsen, buigen en draaien van metaal
  • Een plaat op maat laten maken
  • Nauwkeurigheid in metaal en ander materialen
  • Het combineren van metaal met andere materialen

Voor uiterste precisie staan ons tegenwoordig moderne technieken en machines ten dienste. Denk hierbij bijvoorbeeld aan watersnijden en lasersnijden. Daar kunnen we tegenwoordig producten mee maken die vroeger volstrekt ondenkbaar waren.

Neem contact op met uw specialist in roestvast staal

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GOBA via telefoonnummer 071-5226313. Ons e-mailadres voor schriftelijke vragen is info@goba.nl. U kunt ook langskomen aan de balie bij GOBA in Leiden. Vraag daar ook gerust naar de mogelijkheden in roestvast staal.