Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Plaatwerk

Maatwerk voor bedrijven en particulieren

U zoekt een professioneel lasbedrijf dat voor onberispelijk plaatwerk zorgt? Daar kunt u uitstekend voor terecht bij GOBA in Leiden. Wij zijn een lasbedrijf met veel ervaring. Meer dan 50 jaar geleden begonnen we met het lassen van plaatwerk en maatwerk toepassingen. Vanuit de groei van de organisatie zijn we nu gevestigd op industrieterrein De Waard in Leiden. Daar werken we dagelijks hard voor onze zakelijke en particuliere klanten. Maatwerk in plaatwerk en andere producten. Dat realiseren we voor u. De aflevering is altijd in onberispelijke staat. Het maken van het laswerk en bewerking van plaatwerk is het begin van de realisatie van uw wensen en eisen. De afwerking van het plaatwerk hoort volledig onberispelijk te zijn. Daar staan we voor in. De controle is dan ook nauwgezet. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze 10 vaste medewerkers zorgen dat ook uw opdracht van begin tot einde professioneel wordt uitgevoerd.

Welk plaatwerk bestellen particuliere klanten?

Veel mensen denken dat een professioneel bedrijf alleen voor zakelijke klanten producten maakt. Bij GOBA werken we echter ook voor particuliere klanten. Wat kunt u zich daarbij voorstellen? Welnu, onze particuliere klanten doen een beroep op ons, omdat ze kunnen rekenen op nauwkeurig maatwerk in plaatwerk en andere producten. De meest voorkomende particuliere opdrachten gaan over hekwerken, tafelframes en keukenonderdelen. Uw eindproduct is altijd fraai. Het ontwerp maken we samen. Uw eindresultaat zal een echte eyecatcher zijn. Uniek en bijzonder. Dat is waar u voor kiest met een plaatwerk product van GOBA in Leiden.

De 5 zekerheden van GOBA

We noemen u graag in een kort overzicht de kenmerken van GOBA. Wij bieden u deze zekerheden:

  • De realisatie van uw wensen tot een optimaal eindproduct
  • Vakkundig personeel dat het werk tot in de puntjes nauwkeurig maakt
  • Advies over uw ontwerpen om de beste oplossingen te bereiken
  • Meer dan veertig jaar ervaring zorgt voor praktische en voordelige aanpak
  • De beste machines en een modern machinepark om onberispelijk te produceren

Bespreek uw wensen met plaatwerk met ons

GOBA vindt u op industrieterrein De Waard in Leiden. U kunt gerust bij ons aan de balie langskomen om uw wensen te bespreken. Er is tegenwoordig vaak meer mogelijk dan u denkt. Combinaties tussen materialen worden door ons steeds vaker ter hand genomen. Wilt u ons bellen voor een afspraak of informatie? Bereik ons dan op telefoonnummer 071-5226313. Uw e-mail kunt u sturen naar het e-mailadres info@goba.nl. Wij nemen dan zelf contact met u op. Bijvoorbeeld als u uw wensen voor plaatwerk met ons wilt bespreken.