Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Na een jarenlange samenwerking neemt Meester Techniek het Leidse metaalbedrijf GOBA over. Met deze overname versterkt Meester Techniek haar activiteiten en kan het bedrijf haar klanten een compleet pakket bieden op het gebied van metaalbewerking.

GOBA en Meester Techniek, beide gevestigd op bedrijventerrein De Waard in Leiden, werken inmiddels al jaren samen. Een samenwerking die altijd een meerwaarde heeft gehad voor de klanten van beide bedrijven. Met de overname hoopt Meester Techniek de activiteiten van beide bedrijven te versterken.

Uitbreiding portfolio

“Met de overname van GOBA kunnen we sneller en makkelijker opschalen wanneer dit nodig is”, zegt Martin Meester, eigenaar van Meester Techniek. “Daarnaast betekent de toevoeging van de specialismes van GOBA, waaronder lassen en hoogwaardige plaatbewerking, dat we ons portfolio aanzienlijk kunnen uitbreiden. Dankzij deze overname kunnen we onze klanten op het gebied van metaalbewerking een compleet pakket aanbieden.”

GOBA: maatwerk in roestvrij staal en aluminium

GOBA is al meer dan 50 jaar specialist in roestvast staal en aluminium. Sinds 2008 is het bedrijf gevestigd op bedrijventerrein De Waard in Leiden, waar het met een hecht team van 15 vaste medewerkers dagelijks werkt aan maatwerkproducten. Of het nu gaat om klein seriewerk of enkele stuks, een hoge kwaliteit en onberispelijke afwerking staan voorop. En hoewel het bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark, blijft de belangrijkste eigenschap van GOBA vakmanschap.  

Samen verder groeien

Meester Techniek en GOBA willen de komende jaren verder moderniseren. Martin: “Samen willen we verder groeien, zodat we nog sterker staan.” Voor de klanten van beide bedrijven verandert er voorlopig weinig. Wim Godthelp blijft met GOBA actief onder dezelfde naam, op dezelfde plek en met hetzelfde team.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *