Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Lasbedrijf Leiderdorp

Veel ervaring met roestvrij staal en aluminium lassen

Zoekt u een gespecialiseerd lasbedrijf in Leiderdorp? Dan zitten we gewoon bij u om de hoek in Leiderdorp. GOBA is uw specialist in maatwerk in roestvast staal en aluminium in Leiden. Wij zijn gevestigd op industrieterrein De Waard. We hebben meer dan 50 jaar ervaring met aluminium lassen en rvs lassen. Toch zegt onze ervaring niet alles. We hebben ons in die ruim veertig jaar wel voortdurend ontwikkeld. Onze 10 vaste medewerkers zijn allemaal allrounders die u de beste, praktische oplossingen weten te bieden. Kies voor ons in Leiderdorp, omdat we ook de lastige opdrachten in aluminium staal en andere materialen weten op te lossen. Daarbij blijven we natuurlijk wel voordelig. Wij bieden u een concurrerende prijs voor de beste kwaliteit in Leiderdorp en elders.

slider3

Lassen. We blijven ontwikkelen

Als gespecialiseerd lasbedrijf zijn we bij GOBA voortdurend op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om u van dienst te kunnen zijn. De basis voor aluminium lassen en rvs lassen ligt bij drie verschillende technieken. We onderscheiden de techniek van de beklede elektrode, MIG lassen en TIG lassen. De beklede elektrode gebruiken we als er hoge constructieve eisen aan de las worden gesteld. MIG (Metal Inert Gas) wordt veel toegepast als het om seriewerk gaat. Hier gaat het vooral om de snelheid, waarmee plaatwerk en ander materiaal wordt bewerkt. TIG (Tungsten Inert Gas) is een standaard lasmethode bij GOBA. We gebruiken de techniek om een fraai uiterlijk met een hoge constructieve kwaliteit te kunnen combineren. Het zorgt er bij u in Leiderdorp en op andere plaatsen steeds opnieuw voor dat wij onze klanten het beste kunnen leveren.

Onze werkzaamheden op een rijtje voor u in Leiderdorp

We bieden u in Leiderdorp, maar natuurlijk ook op tal van andere plaatsen de volgende technieken:

  • Plaatwerk in rvs, aluminium en andere metaalsoorten
  • Buigen van materiaal, eventueel in combinatie met andere technieken
  • Watersnijden, ideaal voor de combinatie met verschillende materialen
  • Lasersnijden, voor de hoogste precisiegraad
  • Lassen met de meest geschikte techniek voor uw opdracht

Vragen over aluminium lassen en roestvrij staal plaatwerk in Leiderdorp?

Als dit goed en professioneel moet gebeuren dan bent u met GOBA op de beste plaats. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 071-5226313. Ons e-mailadres is info@goba.nl. Mail ons en wij nemen dan zelf contact met u op. Bijvoorbeeld over uw vraag over rvs lassen, plaatwerk combineren of watersnijden. Voor rvs bewerken, lasersnijden, aluminium lassen en watersnijden gaat u ook naar GOBA bij Leiderdorp.