Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Lasbedrijf Leiden

Goed vakmanschap voor uitstekende resultaten

Bent u op zoek naar een uitstekend lasbedrijf in Leiden? Kies dan voor het vakmanschap van GOBA. Wij zijn gevestigd in Leiden. Aluminium lassen, lasersnijden, rvs bewerken en alle vormen van maatwerk in roestvrij staal en andere materialen behoren tot ons specialisme. Dat doen we vanuit Leiden. Inmiddels al meer dan 50 jaar. Sinds 2008 verrichten we onze werkzaamheden, zoals aluminium lassen, lasersnijden, watersnijden en rvs bewerken, vanuit een modern bedrijfspand op industrieterrein De Waard in Leiden. Met een team van 10 vaste medewerkers leveren we u iedere dag vakmanschap van hoge kwaliteit. Bij een hoge kwaliteit hoort natuurlijk ook een onberispelijke afwerking, maar dat spreek voor ons voor zichzelf. Mogen we u binnenkort ook begroeten? Voor een opdracht in aluminium lassen, roestvrijstaal verwerken of plaatwerk op maat? Dan zorgen we met onze vakkennis en ervaring voor een perfect resultaat in Leiden.

slider1

Waarom maakt Goba vanuit Leiden het verschil?

Goba beschikt over tientallen jaren ervaring met plaatwerk, lassen, rvs bewerken en aluminium lassen. Pure ervaring is echter niet waar het volledig om draait. Onze tien medewerkers beschikken allemaal over uitstekende vakkennis. Bijvoorbeeld als het gaat om rvs lassen, watersnijden, rvs bewerken en aluminium lassen. Voor het lassen en bewerken maken we gebruik van de beste middelen en materialen. Door het gebruik van uitsluitend non-ferro middelen bent u ervan verzekerd dat er geen roestvorming op kan treden. De bewerkingen die wij in Leiden uitvoeren zijn altijd maatwerk, van uitstekende kwaliteit en uitgevoerd door de beste mensen. Zo maken we iedere keer opnieuw voor u als klant het verschil.

Wat kunt u bij GOBA zoal verwachten?

Lassen, bewerken en de levering van maatwerk zijn onze specialiteiten. Deze werkzaamheden komen bij ons veelvuldig voor:

  • Aluminium lassen
  • Lasersnijden
  • Roestvrijstaal bewerken
  • RVS bewerken, zoals watersnijden
  • Gecombineerd plaatwerk verzorgen

Neem contact met ons op in Leiden voor uw laswerk en plaatwerk

Goba is uw specialist in laswerk en plaatwerk. We doen niet uitsluitend in aluminium en rvs, maar kunnen ook een combinatie in maatwerk verzorgen. Technieken zoals watersnijden zijn uitstekend uit te voeren als er sprake is van een combinatie van materialen. Bijvoorbeeld rubber of kunststofschuim. Bel ons voor informatie en een afspraak. Ons telefoonnummer is 071-5226313. Gebruik voor uw schriftelijke vragen het e-mailadres info@goba.nl. Wij zijn flexibel en gemakkelijk aanspreekbaar. U kunt dus ook gewoon bij ons aan de balie in Leiden langskomen.