Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker, zelf, of in de omgeving. Voor al die miljoenen levens maakt KWF Kankerbestrijding al ruim 71 jaar het verschil.

Steun van Zakenvrienden

Toen KWF Kankerbestrijding in 1949 werd opgericht, waren de vooruitzichten voor kankerpatiënten uiterst somber. Vijf jaar na de diagnose was nog slechts een kwart van hen in leven. Inmiddels is dat aantal gestegen tot twee derde. Een hoopvolle tussenstand die mede mogelijk is gemaakt dankzij Zakenvrienden als GOBA. Met hun steun stellen zij onderzoekers in staat om de ziekte beter te doorgronden, op te sporen en te behandelen.

Investeren in topwetenschappers

Als Zakenvriend helpt GOBA kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijkt u dan op de website van KWF Kankerbestrijding:  www.kwf.nl/zakenvriend

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *