Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Lasersnijden

Werk voor specialisten in lassen

Lasersnijden. Een relatief nieuwe term binnen de laswereld. Vraagt u zich af of uw laswerk baat kan hebben bij lasersnijden? Dan zullen we dit bij GOBA in Leiden met een volmondig ja beantwoorden. De precisie van het lasersnijden maakt veel meer mogelijk dan voorheen. We kunnen met de laser namelijk uiterst precies werken. Heeft u bijvoorbeeld die ene kap nodig die alles moet afdichten en perfect moet functioneren, omdat u anders niet door de keuring komt? Dan zorgen we hier bij GOBA voor. Het leveren van maatwerk is bij ons al meer dan veertig jaar opgenomen in onze basiswaarden. Met de precisie van het lasersnijden zijn we natuurlijk nog beter in staat om dat exacte maatwerk te kunnen leveren. Daar worden we dan aan alle kanten blij van, toch?

Wat is lasersnijden eigenlijk?

Het snijden met een laser kent een groeiend aantal toepassingen. Het zorgt voor een zeer fijne snede en kent daarbij vrijwel geen materiaalverlies. Het bespaart materiaal en kosten. Daarbij is het geringe materiaalverlies ook nog eens aan te duiden als duurzaam. De laserstraal kan nauwkeurig worden ingesteld. Bij het echte snijden is de straal van industriële machines goed genoeg om door het harde staal en natuursteen te snijden. Een bijkomend voordeel is de grote variatie in vormen die kan worden gemaakt. De tijd dat dit een- of tweedimensionaal ging ligt alweer een tijdje achter ons. Het is tegenwoordig prima mogelijk om volledig driedimensionaal met een laser uit te snijden. Denk maar eens aan volledige geatomiseerd gemaakte buitenspiegels voor auto’s.

Lasersnijden. Welke materialen kunnen perfect op maat gemaakt worden?

De relatief nieuwe techniek van lasersnijden kent een groeiend aantal toepassingen. Het snijden met de laser wordt veelal op volgende materialen toegepast:

  • Metalen
  • Hout
  • Glas
  • Kunststof
  • Textiel

Neem contact op met de specialist in lasersnijden

GOBA in Leiden helpt u graag verder met informatie over de manier waarop wij u van dienst kunnen zijn als specialist. Wij beschikken over de apparatuur om alle denkbare bewerkingen mogelijk te maken. Snijden, kanten, buigen en lassen zit ons in het bloed. Wilt u er meer over weten of direct een afspraak maken? Bel ons dan op telefoonnummer 071-5226313. Een e-mail mag u richten aan het e-mailadres info@goba.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk zelf contact met u op. Dan bespreken we ook graag de mogelijkheden die er zijn bij lasersnijden.