Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Lasbedrijf Den Haag

Vakmanschap in rvs lassen, aluminium lassen en ander plaatwerk

U zoekt in Den Haag een goed lasbedrijf? U wilt plaatwerk dat precies zo wordt als u nodig heeft? Kies dan in Den Haag voor een specialist in lasersnijden, watersnijden en rvs bewerken. GOBA in Leiden is de partner die u zoekt. Om rvs te bewerken, aluminium te lassen en tal van andere materialen met de modernste technieken te bewerken. Plaatwerk combineren met een ander materiaalsoort? Bijvoorbeeld kunststof schuim? Met onze moderne materialen en hoge graad aan vakmanschap is dat geen enkel probleem voor ons. Uw opdracht vanuit Den Haag kunnen we bijvoorbeeld met lasersnijden en/of watersnijden perfect afronden. Niet in de laatste plaats komt dit door ons team van vakmensen. Die staan voor u in Den Haag klaar. Inmiddels al meer dan veertig jaar.

slider2

De keuze voor vakmanschap in Den Haag

Bij GOBA hebben we altijd al ingezet op vakmanschap. Dat doen we met de overtuiging dat dit de weg is die onze klanten van ons verwachten. In Den Haag, maar evengoed ergens anders. Voor dit vakmanschap zorgen we door ons mensen aan te nemen op basis van talent en inzicht. Dit laten we verder rijpen en trainen we optimaal. Interne begeleiding en gezamenlijke coaching zorgt ervoor dat u altijd dit vakmanschap krijgt. Van ieder van onze 10 vaste medewerkers mag u dit in Den Haag verwachten. Roestvrij staal en aluminium kennen voor ons geen geheimen als het aankomt op lassen en plaatwerk. Rvs bewerken is een dagelijkse bezigheid en rvs lassen hoort daar direct bij. Combineren met andere materialen? Geen probleem! Daar staan ons vandaag de dag technieken, zoals lasersnijden en watersnijden, voor ten dienste. Overtuig uzelf en ga met ons in gesprek over uw opdracht. Voor aluminium lassen, roestvrij staal en ander plaatwerk bewerken of bijvoorbeeld rvs lassen in combinatie met een ander materiaal. Wij maken het voor u waar. Met kwaliteit en vakmanschap.

Welke materialen kunnen we voor u bewerken in Den Haag en elders?

GOBA is een moderne specialist die beschikt over de beste mensen en de beste materialen en gereedschappen. Roestvorming? Dat komt bij ons niet voor. We gebruiken namelijk uitsluitend non-ferro gereedschappen. U kiest voor ons als u laswerk of plaatwerk heeft voor de volgende materialen:

  • Aluminium
  • Roestvrij staal (rvs)
  • Andere metalen, zoals zink of koper
  • Natuursteen, zoals marmer en graniet
  • Hout en kunststof

Neem contact met ons op in Den Haag voor al uw laswerkzaamheden

Lasbedrijf GOBA is te bereiken op telefoonnummer 071-5226313. Het e-mailadres voor uw vragen is info@goba.nl. U kunt er ook voor kiezen om tijdens onze openingstijden gewoon eens langs te komen. Vanuit Den Haag staat u binnen een half uur bij ons aan de balie.