Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Aluminium lassen

Laswerk voor specialisten

Zoekt u naar het beste bedrijf in aluminium lassen? Dan bent u in Leiden bij GOBA precies op de juiste plaats. GOBA bestaat inmiddels meer dan 50 jaar. Op dit moment beschikken we over een modern bedrijfspand op industrieterrein De Waard in Leiden. Daar werken we met een hoogwaardig machinepark en leveren we maatwerk in roestvast staal en aluminium. Iedere klant mag rekenen op de beste aanpak en het maatwerk dat nodig is om het beste eindresultaat te krijgen. 10 Vaste medewerkers zetten zich dagelijks optimaal in om voor onze klanten het beste dat mogelijk is in lassen te bereiken.

Aluminium lassen. Waar komen de vonken vandaan?

Aluminium vonkt niet. Als u echter bij het lassen van aluminium toekijkt ziet u toch vonken. Dat zou u vreemd kunnen vinden als u weet dat aluminium uit zichzelf niet vonkt. Het vonken wordt echter veroorzaakt door het materiaal van het smeltbad. De verwerking hiervan tijdens het lassen is de reden dat u tijdens het werk toch een straal vonken waarnemen kunt. Het smeltbad stellen we bij GOBA iedere keer samen volgens maatwerk. Geen opdracht is hetzelfde en we zorgen er iedere keer voor dat we het eindproduct leveren dat volledig bij uw wensen past. Dat hoort u te bereiken in onberispelijke staat en zo goed als het maar zijn kan. Overtuig uzelf en bestel uw laswerk producten nu ook bij GOBA.

Aluminium

Toepassingen van aluminium

Deze materiaalsoort vormt, sinds de chemische productie op grote schaal, in toenemende mate een belangrijk bestanddeel van veel producten. Het van oorsprong natuurlijke materiaal is booming sinds het niet meer zo kostbaar is. Sinds de toepassing van het Halt-Heroult proces in 1886 is het niet alleen meer terug te vinden in ornamenten, maar ook in:

  • De woningbouw (kozijnen en deuren)
  • Auto’s, vliegtuigen en andere transportmiddelen
  • Verpakkingsindustrie (aluminiumfolie)
  • Hoogspanningsleidingen en bliksemafleiders
  • Meubels en huishoudapparatuur

Het lassen is een specialisme dat thuishoort bij een gespecialiseerd lasbedrijf. Bij GOBA zijn we uitstekend in staat om uw soort aluminiumtoepassing te lassen.

Neem contact op met GOBA om voor u aluminium te lassen

GOBA helpt u graag verder om het beste resultaat te bereiken in laswerk. We bieden u vele toepassingen en combinaties daarvan. We vertellen u er graag alles over via telefoonnummer 071-5226313. E-mailadres info@goba.nl. Graag tot ziens voor uw opdracht in aluminium lassen.