Maatwerk in roestvast staal, aluminium en watersnijden

Lasbedrijf Alphen aan den Rijn

Laswerk met oog voor uw wensen in maatwerk

Zoekt u naar een goed lasbedrijf in Alphen aan den Rijn? Wilt u vakmanschap en een scherpe prijs voor bijvoorbeeld rvs lassen, aluminium lassen of lasersnijden? Dan bent u vanuit Alphen aan den Rijn bij GOBA in Leiden aan het juiste adres. We zijn gevestigd dichtbij u in de buurt van Alphen aan den Rijn. Op het Leidse industrieterrein De Waard om precies te zijn. Wij beschikken inmiddels over meer dan 50 jaar ervaring met aluminium lassen, rvs plaatwerk lassen, rvs bewerken en roestvrij staal plaatwerk verwerken volgens uw wensen. De laatste jaren zijn we met steeds modernere technieken aan de slag gegaan. Denk hierbij aan watersnijden en lasersnijden. Dit zorgt ervoor dat we u in Alphen aan den Rijn en andere plaatsen in de regio altijd optimaal van dienst kunnen zijn. Met maatwerk, vakmanschap en gedrevenheid om uw opdracht geheel naar tevredenheid af te ronden.

slider3

Het belang van vakmanschap

Lasbedrijf GOBA werkt voor verschillende soorten opdrachtgevers. Dat doen we met een team van 10 vaste medewerkers. Voor u in Alphen aan den Rijn en voor klanten uit de ruime regio. We hechten aan het vakmanschap en de kwaliteit van onze medewerkers. Die houden we in stand met voortdurende bijscholing. Daarbij zijn we praktisch ingesteld. Uw wensen zijn ons uitgangspunt voor realisatie. Plaatwerk is dan eigenlijk altijd meer dan een simpel stukje aluminium lassen of rvs bewerken.

Soorten materialen die we voor u in Alphen aan den Rijn bewerken

Bij lasbedrijf GOBA maken we gebruik van de modernste machines en beschikken we over uitstekend vakmanschap. Dit stelt ons in staat om verschillende materialen te bewerken tot een perfect eindproduct. Wij bewerken de volgende materialen:

  • Vrijwel alle metalen. Vaak rvs en aluminium
  • Graniet, marmer en andere natuursteen soorten
  • Mineralen
  • Glas
  • Hout en composieten

Heeft u in Alphen aan den Rijn een wens om iets te laten lassen? Heeft u informatie nodig over de mogelijkheden en de prijzen voor uw specifieke wensen? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens voor uw informatie in Alphen aan den Rijn

Lasbedrijf GOBA is uw specialist in aluminium lassen, rvs bewerken, lasersnijden en watersnijden. Met onze vakmensen zorgen we dat uw lasopdracht prima voor elkaar komt. Daarbij berekenen we u een concurrerende prijs. Bel voor informatie en prijzen met telefoonnummer 071-5226313. Liever een e-mail sturen? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@goba.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op in Alphen aan den Rijn.